Rólunk

Jober s.r.o. egy Dunaszerdahelyi székhelyű munkaerőkölcsönző vállalat, amely munkaerő közvetítést kínál Európa szerte A vállalat szolgáltatásait az alkalmazottak ideiglenes kikölcsönzése (személyi lízing) területén nyújtja elsősorban az autóiparban és más ágazatokban. Célunk, hogy bővítsük munkaterületeinket és hosszú távú sikeres együttműködést alakítsunk ki munkatársainkkal és üzleti partnereinkkel. A vállalat know-how-ja elégedett ügyfeleink által visszaigazolt.

Miért JOBER?

A vállalat fő szolgáltatása a munkaerőkölcsönzés. Ez a vállalat humán tőkéjének hatékony növelése anélkül, hogy növelné a saját állományban lévő alkalmazottak számát.

A szerződött ügyfél számára a megegyezés szerinti munkát a Jober vállalattól bérelt alkalmazottak végzik. A személyi lízing egyéb előnyei közé tartozik a felelősségvállalás a személyzetre vonatkozó valamennyi adminisztratív és személyzeti ügyben.

Ez időt és költséget takarít meg az ügyfél számára. Cégünk sikerének kulcsa a munkavállalói elégedettség és a hozzá tartozó alacsony fluktuáció.

Partnerek

Webasto - Jober
Montes - Jober
Motokom - Jober
Vígh Kovovyroba - Jober
Cargo Partner - Jober
Lépjen
velünk
kapcsolatba

Köszönjük az üzenetét. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.